Wetenschapsschoolreisjes naar Nederland

Bètaschooluitstapjes naar Nederland geven scholieren een intelligente leerervaring. Op de Space Expo in Noordwijk en de NEMO science focus in Amsterdam zullen ze hun inzicht daadwerkelijk willen uitbreiden en serieus onder de loep willen nemen in intuïtieve en proefshows, terwijl de kwekerijen van Keukenhof een contextueel onderzoek in kruidenwetenschap geven.

Space Expo, Noordwijk

De Space Expo in Noordwijk is Europa’s eerste permanente ruimtevaartshow en het gastencentrum voor de European Space Agency (ESA) in Nederland. Het biedt jeugdige studenten de kans om hun inzicht in de ruimtewetenschap uit te breiden. Understudies kunnen het universum van satellieten vinden met testmodellen op locatie van ESA-missies, beseffen wat vroege ruimtereizigers hebben meegemaakt tijdens hun maanmissies en antwoorden krijgen over hedendaagse ontmoetingen van ruimtereizigers over leven en werken in de ruimte. Het is zelfs denkbaar om de gereproduceerde verzending van een Ariane-raket tegen te komen, alsof deze live aan de gang is. Bijeenkomsten op schooluitstapjes kunnen ook de Space Train nemen om ESTEC, het gespecialiseerde kantoor van de ESA, te zien.

NEMO, Amsterdam

Een andere geweldige leergemeenschap voor studenten op schoolreisjes is de NEMO science focus in Amsterdam. Met vier verhalen over betrokken wetenschappelijke tentoonstellingen is het de grootste wetenschappelijke gemeenschap van het land en een ongelooflijke plek voor jongeren die geïntrigeerd zijn door de wetenschappen om meer te weten te komen en een deel van hun speculaties regelmatig op te zetten.

De primaire verdieping draait om DNA en kettingreacties; er zijn bovendien monsterconstructies, vergelijkbaar met een vliegend voertuig. De daaropvolgende verdieping is gecentreerd rond een ballenfabriek, waar bezoekende studenten en toeristen de ballen kunnen bundelen, ze een naam kunnen geven en ze weg kunnen vragen om naar een goed kantoor te vertrekken. In een tentoonstellingsgang worden verschillende films en acts vertoond, waaronder wetenschap. De derde verdieping is de plek waar understudy-bijeenkomsten ongetwijfeld een goede tijd zullen hebben: het bevat een monsterwetenschappelijke onderzoeksfaciliteit waar ze analyses kunnen leiden. Deze omvatten het nemen van een kijkje in DNA en het testen op vitamine C in verschillende stoffen. De vierde verdieping is gewijd aan de menselijke psyche, met tests waaronder zintuiglijke tests, geheugentests en hersenproblemen. Boven, op de vijfde verdieping, heb je een prachtig uitzicht over de stad. NEMO is een topdoel voor wetenschappelijke schooluitjes en een student zal ervan genieten.

Keukenhof

Keukenhof (wat ‘moestuin’ betekent) is een verschil in tempo van de Space Expo en NEMO. ‘S Werelds grootste bloementuin, het verzamelt een scala aan bloesems – inclusief de tulpen waarvoor Nederland zo geprezen is – en voorziet jongeren op wetenschappelijke schoolreisjes van een contextuele analyse voor het reproduceren van het assortiment en hybridisatie van gedreven bloesem. Daarnaast is er een Historische Tuin, waar oude bolgewassen worden gekweekt. Ondanks het feit dat Keukenhof niet de beroemde sinds lang geleden gestreepte tulpenvelden bevat, wordt het omringd door exclusieve velden, die vanaf het kwekerijterrein te zien zijn. Het beste seizoen om de tulpen te zien is normaal gesproken half april.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.